Boot Camp Buitenrijden

Buiten rijden met je paard is waarschijnlijk voor iedere paardenliefhebber een deel van de droom met paarden. Plezier met je paard, lekker door de bossen struinen of galopperen over het strand. Er samen erop uit te trekken, dat geeft het ultieme gevoel van vrijheid!

Merk je dat je het buitenrijden mijdt omdat je angst voelt? Is je paard buiten de bak te onrustig? Gaat hij met je op de loop? Vindt je paard buitenrijden wel leuk maar schrikt hij toch van onverwachte dingen onderweg?

In de Boot Camp Buitenrijden gaan we in op alle issues die er zijn met het rijden buiten de bak. Je traint je paard minder schrikachtig te zijn. Samen leren jullie de basis in communicatie die nodig is voor een fijne buitenrit. Je leert strategieën en tips om controle te houden of terug te krijgen als het toch nog mis gaat.

Onze locatie ligt pal aan de Veluwe zodat we behalve op ons terrein echt kunnen oefenen in het bos en op de heide. Als we er aan toe zijn gaan we naar buiten maar een groot gedeelte van de clinic is op onze locatie. “Voorbereiding is alles!” Je bepaalt zelf je grenzen maar je zult ontdekken dat er veel mogelijkheden zijn om jezelf en je paard te ontwikkelen tot betrouwbare partners tijdens een buitenrit.

Data: nog te bepalen

Voor meer info klik hier.

Tijden: 10.00 tot 17.00 uur met lunchonderbreking

Locatie: De Paarden Kolonie, Hooiweg 127, 8075 PZ Elspeet

Max. aantal deelnemers: 4 (dus vol is vol!)

Prijs: € 125,00 per combinatie per dag

Stalling: Paddock inclusief hooi voor €10 per nacht (zelf schoonhouden)

Lunches zijn inbegrepen. We hebben een lijst voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt beschikbaar.

Klik hier voor een foto impressie op onze facebook pagina