Clinic: Werken met lange lijnen


Werken aan de lange lijnen en de lange teugel is een leuke en nuttige manier om je paard te ontwikkelen naast het rijden. Je leert hem onbelast alle dressuuroefeningen aan. Daardoor leert hij sneller en zul je merken hoeveel makkelijker hij alles uitvoert tijdens het rijden.

In de clinic behandelen we het hele proces: hoe begin je? Wat kun je gebruiken uit de opleiding die jij en je paard al hebben. Hoe sluit de training aan bij het rijden? Hoe leer je de zijgangen aan?

Het maakt niet uit wat voor achtergrond je hebt met je paard. Werken met lange lijnen sluit aan bij Natural Horsemanship, bij Academische Rijkunst maar ook bij ‘gewone’ dressuur.

We hebben een serie video’s (zie hieronder) gemaakt die je kunt gebruiken als reminder voor wat je in de clinic leert. De getoonde oefeningen gaan over het veilig beginnen met lange lijnen, uitleg over welke tools je het beste kunt gebruiken tot oefeningen die ondersteunend zijn aan de dressuurproeven tot zz-licht.

Data

Worden gepland.

Investering

€ 175 per lesdag.

Praktisch

  • Adres: Hooiweg 127, Elspeet.
  • We starten om 10 uur (vanaf 9.30 uur welkom), we sluiten rond 16.30 af.
  • Gratis toegang tot 11 instructie video’s.
  • Kleine groep (tot 4 deelnemers) voor optimale persoonlijke aandacht.
  • Heerlijke lunch is inbegrepen.
  • Je paard heeft gedurende de pauzes een ruime zandpaddock en hooi naar wens.

Geef je training van je paard een boost waarbij het vertrouwen en de communicatie tussen jou en je paard almaar groter wordt. Doe mee!

Heb je vragen??? Mail dan naar wout@horseprofessionals.nl of gebruik het contactformulier.  Je krijgt altijd antwoord! Video coaching is ook mogelijk. Kijk daarvoor ook op de contactpagina.