Werken met lange lijnen Gratis Online Cursus

Op deze pagina vind je vanaf zaterdag 4 april de GRATIS VIDEO CURSUS

 “Werken met lange lijnen en de lange teugel”

Deze periode is perfect voor het werken met je paard. Het wordt voorjaar, je bent misschien meer thuis door de crisis, misschien wil je je kinderen even ontvluchten… En je paard zal je nooit besmetten! Bekijk elke week een nieuwe aflevering. 

Werken aan de lange lijnen en de lange teugel is een leuke en nuttige manier om je paard te ontwikkelen naast het rijden. Je leert hem onbelast alle dressuuroefeningen aan. Daardoor leert hij sneller en zul je merken hoeveel makkelijker hij alles uitvoert tijdens het rijden.

We laten het hele proces zien: hoe begin je? Wat kun je gebruiken uit de opleiding die jij en je paard al hebben. Hoe sluit de training aan bij het rijden? Alles uit de niveau’s B t/m ZZ-licht komt aan bod en nog veel meer. Het maakt niet uit wat voor achtergrond je hebt met je paard. Werken met lange lijnen sluit aan bij Natural Horsemanship, bij Academische Rijkunst maar ook bij ‘gewone’ dressuur’.

Geef je training van je paard een boost waarbij het vertrouwen en de communicatie tussen jou en je paard almaar groter wordt. Doe mee! Je kunt de serie ook bekijken op de FaceBook pagina van Overbeeke Horseprofessionals.

Heb je vragen??? Mail dan naar wout@horseprofessionals.nl of gebruik het contactformulier.  Je krijgt altijd antwoord! Video coaching is ook mogelijk. Kijk daarvoor ook op de contactpagina.